© 2018 MARGO Beauty Care. Alle inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd.  Website gerealiseerd door MaryDes.

Behandelingen

Voor elk huidprobleem een oplossing

Het luxe gehalte van mijn behandelingen bestaat eruit dat ik gebruik maak van de nieuwste technologie met hightech toestellen van de laatste generatie. Geen verouderde en bedenkelijke middeltjes maar toepassingen waarvan het nut wetenschappelijk bewezen werd. De nieuwste behandelingen met het beste resultaat, daar ga ik voor.
Cavitatie Peeling Cavitatie peeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Dit proces verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van werkstoffen door de huid. Middels deze methode kan op nauwkeurige wijze overmatige talg uit poriŽn en haarzakjes worden verwijderd en mee-eters (comedonen / miliaís) en bacteriŽn kunnen zo worden vernietigd. Deze behandeling zorgt ook voor een goede vochtregulatie van de huid. Uw huid voelt weer super zacht, is gehydrateerd en geregenereerd! Het is een nieuwe manier van dieptereiniging die veilig en zonder bijwerkingen plaatsvindt. Cavitatie peeling is speciaal ontwikkeld voor snel geÔrriteerde, gevoelige en dunne huid en huid met verwijde haarvaatjes. Bovendien is het een niet-invasieve reinigingsbehandeling voor Acnť en vette huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Het is een uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen (zwarte puntjes), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van Margo W & Beauty Care rekenen. Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up bij dames wordt het handstuk op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen of diamantschijfjes (afhankelijk van de techniek) op het huidoppervlak geprojecteerd. Hierdoor worden voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt.

Iontoforese

Iontoforese is een behandeling tegen overmatig zweten van handen, voeten, oksels … Een speciaal toestel geeft een lage elektrische spanning door. Dat leidt tot verminderde werking van de zweetklieren. De behandeling bij handen of voeten bestaat uit hand- en voetbaden. Een behandeling van de oksels, het gezicht of de nek/rug gebeurt met speciale sponsjes. Het toestel geeft via de baden of sponsjes een zwakke gelijk- of wisselstroom af. De stroomsterkte kan individueel worden aangepast en is ingesteld met een maximumwaarde, zodat het steeds veilig is. Normaal gebeurt iontoferese driemaal per week.

Sonoforese

Sonoforese, ook ultrasoon-behandeling genoemd, is gebaseerd op geluidsgolven. Het grote voordeel van deze behandeling is dat, er een verhoogde opname van werkstoffen plaatsvindt door trillingen die de huidlagen open hebben gemaakt. De vitaliserende / voedende / hydraterende werkstoffen kunnen hierdoor diep in de lederhuid worden gesluisd.Deze behandeling is voor iedereen geschikt en wordt als ontspannend ervaren. U kunt ervoor kiezen om deze behandeling te combineren met een microdermabrasie-behandeling Toepassing: · Behandeling van rimpels en rimpellijntjes zodat ze minder diep zijn   en als het ware gladgestreken worden · Verwijde haarvaatjes/Couperose · Acne/ Rosacea · Grove poriën · Huidverkleuringen (hyper-/hypopigmentatie) · Gevoelige huid · Droge en/of vochtarme huid · Atrofische huid (verouderende, verslapte huid) · Zuurstofarme huid en grauwe huid, zoals rokershuid

Oxybrasie

Middels dit systeem wordt 90% pure zuurstof tegen de huid geblazen. Het verbetert de verouderde, vale of doffe huid en pakt rimpels effectief aan. Door de zuurstoftherapie ontstaat een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere huid. De rimpels worden hiermee effectief aangepakt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een oplossing van natriumchloride en water bij een concentratie van 0,9% om de huid te hydrateren. Zout verzacht en verstevigt en heeft het vermogen om de huid binnen te dringen. Tevens rekent zout af met kleine onvolkomenheden. Oxybrasie - oftewel zuurstof en water microdermabrasie - is een mechanische peeling, waarbij de zoutoplossing onder luchtdruk met een speciaal ontworpen handstuk op de huid wordt aangebracht. Deze behandeling is veilig en ook geschikt voor het behandelen van de gevoelige huid en geschikt voor klanten met haarvaten in het te behandelen gebied, in tegenstelling tot reguliere microdermabrasie. Doel van de behandeling is om de dode huidcellen van de epidermis te verwijderen, die het proces van de vorming van de huid en genezing van de huid stimuleert in combinatie met de zoutoplossing. Oxybrasie heeft ook invloed op bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne vulgaris. Bovendien is Oxybrasie een koud therapie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling volledig pijnloos en verfrissend is.

Mesotherapie

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound. De elektrische stroompjes nemen de werkstoffen mee de huid in, zonder dat de huid wordt beschadigd. Middels deze behandeling kun je vele werkzame stoffen in de huid aanbrengen. De behandeling is veilig en pijnloos. De behandeling bevordert metabolisme, lymfe- en bloedsomloop. Dit systeem beschikt over 2 koppen. Een grote kop voor de vlezige gebieden in het gezicht, hals en decolleté. Daarnaast een kleine kop voor rondom de ogen, neus en bovenlip.   Toepassingen: · Vervagen van kraaiepootjes · Verbeteren van de vlekkerige en/of droge huid · Huidverbetering · Verminderen van de fijne lijntjes · Verstevigen van de verslapte huid · Reduceren van wallen onder de ogen   Advies: · Aanbevolen 4-6 behandelingen met een interval van 2 weken · Onderhoud behandeling 4 x per jaar · Na de behandeling gebruik een SPF 30 of 50

Elektroporatie

Irreversibele elektroporatie (IRE) is een behandeling waarbij kankercellen gedood worden met elektrische pulsen. Bij deze behandeling plaatst de radioloog enkele stroomgeleidende naalden in het tumorweefsel, waarna meerdere korte stroomstootjes van circa 3000 volt worden gegeven. Hierdoor verandert de structuur van de tumorcellen en gaan ze dood. De behandeling heet ook wel NanoKnife. Dit is de naam van het apparaat dat gebruikt wordt. IRE kan op 2 manieren plaatsvinden: · peroperatief: in combinatie met een operatie (radioloog samen met chirurg) · percutaan: via prikjes door de huid, met behulp van echo en/of CT-scanner Omdat de stroomstootjes maar heel kort duren, komt weinig hitte vrij. Op die manier ontstaat nauwelijks of geen schade aan bloedvaten, zenuwen en weefsel in de buurt van de tumor.

Radiofrequentie

Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency. In vergelijking met medische lichtstralen die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequencystralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de radiofrequency betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping. De werking is vergelijkbaar met die van een microgolf. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Zowel het type toestel als de instellingen worden gekozen aan de hand van het probleem. Thermage ontwierp het eerste monopolair toestel. Recentelijk zijn de speciale toestellen ontworpen die over een geschikte kop beschikken om de verslapte huid onder de ogen te behandelen. Is dit iets voor u ?  · Vooral huidverslapping kunnen met deze techniek doeltreffend worden behandeld. · Een volumieus huidtype geeft door hun hoog watergehalte betere resultaten. · De huidverslapping rond de ogen.

Dermaroller

Dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht moet worden gerold. Het apparaat bevat minuscule naaldjes (0,2 millimeter voor thuisgebruik tot 1 voor professioneel gebruik) die de huid opperhuid perforeren. Ons eigen herstellingsmechanisme gaat deze onzichtbare gaatjes in de huid onmiddellijk opvullen door meer collageen aan te maken. De gaatjes zorgen er ook voor dat onze gezichtscrèmes beter door de huid worden opgenomen. Tijdens de eerste weken mag Dermaroller maximum twee keer per week worden gebruikt. De huid heeft immers tijd nodig om zich aan deze behandeling aan te passen. Nadien mag u Dermaroller zo vaak gebruiken als u zelf wilt.

Lifting

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld. De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren. Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie. De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na operatieve figuurcorrectie zoals cavitatie, of na een dieet.

Lymfevatenstelsel

Lymfoedeem is een ernstige, medische aandoening. Een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een gestoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. De klachten die hierbij kunnen ontstaan zijn: zwelling, vermoeidheid en zwaar gevoel, pijn, beperkingen in de beweging. Beperkingen in het dagelijks functioneren, huidafwijkingen en infecties. De oorzaken zijn heel divers, bv. na een operatie, plastisch chirurgie, bestraling, tumorgroei, een trauma, het dragen van een prothese, een infectie, Chronische Veneuze Insuficientie (spataderen), medicatie gebruik. Dit zijn allen oorzaken van secundair lymfoedeem. Een primair lymfoedeem is: als het aangeboren is. Vanaf de geboorte zijn er dan minder lymfebanen aanwezig waardoor in de loop van het leven zwellingen kunnen ontstaan. Soms wordt dit door een ontsteking uitgelokt. Lymfoedeem ontstaat in milde vorm tussen 18-35 jaar, uitgebreidere vorm soms al van kinds af aan aangeboren lymfoedeem kan uiteindelijk vaak tweezijdig zijn. Tevens kunnen naast klachten van zwelling aan de benen zwelling elders optreden (bv. armen).De meeste vormen van lymfoedeem zijn niet erfelijk, hoewel er wel vaak aanleg in een. familie kan bestaan. In de eerste jaren wordt de zwelling vaak niet als zodanig herkend omdat deze dan nog wisselend aanwezig is. Toch is hier dan al wel sprake van beginnend lymfoedeem waarbij een behandeling wenselijk is. Pas later zal de zwelling permanent aanwezig blijven.

Diode Laser ontharen

De diode laser maakt het mogelijk haargroei op ongewenste plekken permanent te verwijderen. Laserlicht heeft immers één golflengte waardoor ook dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. In een fractie van een seconde treedt er een selectieve verhitting op die lang genoeg duurt om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg is om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Haar op benen, oksels, bikinilijn, borst, rug of andere plaatsen kunnen behandeld worden. Het kan voorkomen dat na verloop van tijd terug haartjes zichtbaar worden, maar licht en nooit in dezelfde dichtheid als voorheen. Dat komt omdat er in onze huid haarzakjes bevinden die niet actief zijn, maar door hormoonveranderingen (zwangerschap, menopauze, medicijnen) actief kunnen worden. Een nabehandeling is dan aangewezen.

Cavitatie peeling

Cavitatie peeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden.

Iontoforese

Iontoforese is een behandeling tegen overmatig zweten van handen, voeten, oksels.

Sonoforese

Sonoforese, of utrasoon behandeling, wordt gebruikt voor vele behandelingen zoals: rimpels, acne, huidverkleuringen en meer.

Oxybrasie

Middels dit systeem wordt 90% pure zuurstof tegen de huid geblazen. Het verbetert de verouderde, vale of doffe huid en pakt rimpels effectief aan.

Mesotherapie

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound. Ze vervaagt kraaienpootjes, verbetert droge huid, verstevigt verslapte huid en reduceert wallen onder de ogen.

Elektroporatie

Irreversibele elektroporatie (IRE) is een behandeling waarbij kankercellen gedood worden met elektrische pulsen.

Radiofrequentie

Een nieuwe behandelingen met medische radiogolven. Vooral huidverslapping kunnen met deze techniek doeltreffend worden behandeld.

Dermaroller

Dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht moet worden gerold. Het zorgt er voor dat onze gezichtscrèmes beter door de huid worden opgenomen.

Lifting

De RF-Lifting is een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam. Er is geen herstelperiode of pijnstilling nodig.

Lymfevatenstelsel

De behandeling van een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een gestoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht.

Diode Laser ontharen

Een laserbehandeling voor permanente ontharing. Haar op benen, oksels, bikinilijn, borst, rug of andere plaatsen kunnen behandeld worden.
MARGO Beauty Care
Openingsuren Maandag. . . . . . . . 9:00 - 20:00 Dinsdag. . . . . . . . . gesloten Woensdag. . . . . . . 9:00 - 20:00 Donderdag . . . . . . 9:00 - 20:00 Vrijdag . . . . . . . . . . 9:00 - 20:00 Zaterdag. . . . . . . . . 9:00 - 20:00

           Contact

Frankrijklei 86 A, 2000 Antwerpen

049 47 46 322

          

           BTW BE 0505 697 127

margo.wojcik1@gmail.com

www.margobeautycare.be

Welkom D  E  L  U  X  E
Behandelingen Voor elk huidprobleem een oplossing Het luxe gehalte van mijn behandelingen bestaat eruit dat ik gebruik maak van de nieuwste technologie met hightech toestellen van de laatste generatie. Geen verouderde en bedenkelijke middeltjes maar toepassingen waarvan het nut wetenschappelijk bewezen werd. De nieuwste behandelingen met het beste resultaat, daar ga ik voor.

Cavitatie peeling

Cavitatie peeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden.

Iontoforese

Iontoforese is een behandeling tegen overmatig zweten van handen, voeten, oksels.

Sonoforese

Sonoforese, of utrasoon behandeling, wordt gebruikt voor vele behandelingen zoals: rimpels, acne, huidverkleuringen en meer.

Oxybrasie

Middels dit systeem wordt 90% pure zuurstof tegen de huid geblazen. Het verbetert de verouderde, vale of doffe huid en pakt rimpels effectief aan.

Mesotherapie

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound. Ze vervaagt kraaienpootjes, verbetert droge huid, verstevigt verslapte huid en reduceert wallen onder de ogen.

Elektroporatie

Irreversibele elektroporatie (IRE) is een behandeling waarbij kankercellen gedood worden met elektrische pulsen.

Radiofrequentie

Een nieuwe behandelingen met medische radiogolven. Vooral huidverslapping kunnen met deze techniek doeltreffend worden behandeld.

Dermaroller

Dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht moet worden gerold. Het zorgt er voor dat onze gezichtscrèmes beter door de huid worden opgenomen.

Lifting

De RF-Lifting is een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam. Er is geen herstelperiode of pijnstilling nodig.

Lymfevatenstelsel

De behandeling van een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een gestoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht.

Diode Laser ontharen

Een laserbehandeling voor permanente ontharing. Haar op benen, oksels, bikinilijn, borst, rug of andere plaatsen kunnen behandeld worden.

Cavitatie Peeling

Cavitatie peeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Dit proces verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van werkstoffen door de huid. Middels deze methode kan op nauwkeurige wijze overmatige talg uit poriën en haarzakjes worden verwijderd en mee-eters (comedonen / milia’s) en bacteriën kunnen zo worden vernietigd. Deze behandeling zorgt ook voor een goede vochtregulatie van de huid. Uw huid voelt weer super zacht, is gehydrateerd en geregenereerd! Het is een nieuwe manier van dieptereiniging die veilig en zonder bijwerkingen plaatsvindt. Cavitatie peeling is speciaal ontwikkeld voor snel geïrriteerde, gevoelige en dunne huid en huid met verwijde haarvaatjes. Bovendien is het een niet-invasieve reinigingsbehandeling voor Acné en vette huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Het is een uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen (zwarte puntjes), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van Margo W & Beauty Care rekenen. Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up bij dames wordt het handstuk op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen of diamantschijfjes (afhankelijk van de techniek) op het huidoppervlak geprojecteerd. Hierdoor worden voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt.

Iontoforese

Iontoforese is een behandeling tegen overmatig zweten van handen, voeten, oksels … Een speciaal toestel geeft een lage elektrische spanning door. Dat leidt tot verminderde werking van de zweetklieren. De behandeling bij handen of voeten bestaat uit hand- en voetbaden. Een behandeling van de oksels, het gezicht of de nek/rug gebeurt met speciale sponsjes. Het toestel geeft via de baden of sponsjes een zwakke gelijk- of wisselstroom af. De stroomsterkte kan individueel worden aangepast en is ingesteld met een maximumwaarde, zodat het steeds veilig is. Normaal gebeurt iontoferese driemaal per week.

Sonoforese

Sonoforese, ook ultrasoon-behandeling genoemd, is gebaseerd op geluidsgolven. Het grote voordeel van deze behandeling is dat, er een verhoogde opname van werkstoffen plaatsvindt door trillingen die de huidlagen open hebben gemaakt. De vitaliserende / voedende / hydraterende werkstoffen kunnen hierdoor diep in de lederhuid worden gesluisd.Deze behandeling is voor iedereen geschikt en wordt als ontspannend ervaren. U kunt ervoor kiezen om deze behandeling te combineren met een microdermabrasie-behandeling Toepassing: · Behandeling van rimpels en rimpellijntjes zodat ze minder diep zijn   en als het ware gladgestreken worden · Verwijde haarvaatjes/Couperose · Acne/ Rosacea · Grove poriën · Huidverkleuringen (hyper-/hypopigmentatie) · Gevoelige huid · Droge en/of vochtarme huid · Atrofische huid (verouderende, verslapte huid) · Zuurstofarme huid en grauwe huid, zoals rokershuid

Oxybrasie

Middels dit systeem wordt 90% pure zuurstof tegen de huid geblazen. Het verbetert de verouderde, vale of doffe huid en pakt rimpels effectief aan. Door de zuurstoftherapie ontstaat een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere huid. De rimpels worden hiermee effectief aangepakt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een oplossing van natriumchloride en water bij een concentratie van 0,9% om de huid te hydrateren. Zout verzacht en verstevigt en heeft het vermogen om de huid binnen te dringen. Tevens rekent zout af met kleine onvolkomenheden. Oxybrasie - oftewel zuurstof en water microdermabrasie - is een mechanische peeling, waarbij de zoutoplossing onder luchtdruk met een speciaal ontworpen handstuk op de huid wordt aangebracht. Deze behandeling is veilig en ook geschikt voor het behandelen van de gevoelige huid en geschikt voor klanten met haarvaten in het te behandelen gebied, in tegenstelling tot reguliere microdermabrasie. Doel van de behandeling is om de dode huidcellen van de epidermis te verwijderen, die het proces van de vorming van de huid en genezing van de huid stimuleert in combinatie met de zoutoplossing. Oxybrasie heeft ook invloed op bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne vulgaris. Bovendien is Oxybrasie een koud therapie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling volledig pijnloos en verfrissend is.

Mesotherapie

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound. De elektrische stroompjes nemen de werkstoffen mee de huid in, zonder dat de huid wordt beschadigd. Middels deze behandeling kun je vele werkzame stoffen in de huid aanbrengen. De behandeling is veilig en pijnloos. De behandeling bevordert metabolisme, lymfe- en bloedsomloop. Dit systeem beschikt over 2 koppen. Een grote kop voor de vlezige gebieden in het gezicht, hals en decolleté. Daarnaast een kleine kop voor rondom de ogen, neus en bovenlip.   Toepassingen: · Vervagen van kraaiepootjes · Verbeteren van de vlekkerige en/of droge huid · Huidverbetering · Verminderen van de fijne lijntjes · Verstevigen van de verslapte huid · Reduceren van wallen onder de ogen   Advies: · Aanbevolen 4-6 behandelingen met een interval van 2 weken · Onderhoud behandeling 4 x per jaar · Na de behandeling gebruik een SPF 30 of 50

Elektroporatie

Irreversibele elektroporatie (IRE) is een behandeling waarbij kankercellen gedood worden met elektrische pulsen. Bij deze behandeling plaatst de radioloog enkele stroomgeleidende naalden in het tumorweefsel, waarna meerdere korte stroomstootjes van circa 3000 volt worden gegeven. Hierdoor verandert de structuur van de tumorcellen en gaan ze dood. De behandeling heet ook wel NanoKnife. Dit is de naam van het apparaat dat gebruikt wordt. IRE kan op 2 manieren plaatsvinden: · peroperatief: in combinatie met een operatie   (radioloog samen met chirurg) · percutaan: via prikjes door de huid, met behulp van echo en/of CT-   scanner Omdat de stroomstootjes maar heel kort duren, komt weinig hitte vrij. Op die manier ontstaat nauwelijks of geen schade aan bloedvaten, zenuwen en weefsel in de buurt van de tumor.

Radiofrequentie

Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency. In vergelijking met medische lichtstralen die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequencystralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de radiofrequency betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping. De werking is vergelijkbaar met die van een microgolf. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Zowel het type toestel als de instellingen worden gekozen aan de hand van het probleem. Thermage ontwierp het eerste monopolair toestel. Recentelijk zijn de speciale toestellen ontworpen die over een geschikte kop beschikken om de verslapte huid onder de ogen te behandelen. Is dit iets voor u ?  · Vooral huidverslapping kunnen met deze techniek doeltreffend worden behandeld. · Een volumieus huidtype geeft door hun hoog watergehalte betere resultaten. · De huidverslapping rond de ogen.

Dermaroller

Dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht moet worden gerold. Het apparaat bevat minuscule naaldjes (0,2 millimeter voor thuisgebruik tot 1 voor professioneel gebruik) die de huid opperhuid perforeren. Ons eigen herstellingsmechanisme gaat deze onzichtbare gaatjes in de huid onmiddellijk opvullen door meer collageen aan te maken. De gaatjes zorgen er ook voor dat onze gezichtscrèmes beter door de huid worden opgenomen. Tijdens de eerste weken mag Dermaroller maximum twee keer per week worden gebruikt. De huid heeft immers tijd nodig om zich aan deze behandeling aan te passen. Nadien mag u Dermaroller zo vaak gebruiken als u zelf wilt.

Lifting

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld. De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren. Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie. De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF- huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na operatieve figuurcorrectie zoals cavitatie, of na een dieet.

Lymfevatenstelsel

Lymfoedeem is een ernstige, medische aandoening. Een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een gestoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. De klachten die hierbij kunnen ontstaan zijn: zwelling, vermoeidheid en zwaar gevoel, pijn, beperkingen in de beweging. Beperkingen in het dagelijks functioneren, huidafwijkingen en infecties. De oorzaken zijn heel divers, bv. na een operatie, plastisch chirurgie, bestraling, tumorgroei, een trauma, het dragen van een prothese, een infectie, Chronische Veneuze Insuficientie (spataderen), medicatie gebruik. Dit zijn allen oorzaken van secundair lymfoedeem. Een primair lymfoedeem is: als het aangeboren is. Vanaf de geboorte zijn er dan minder lymfebanen aanwezig waardoor in de loop van het leven zwellingen kunnen ontstaan. Soms wordt dit door een ontsteking uitgelokt. Lymfoedeem ontstaat in milde vorm tussen 18-35 jaar, uitgebreidere vorm soms al van kinds af aan aangeboren lymfoedeem kan uiteindelijk vaak tweezijdig zijn. Tevens kunnen naast klachten van zwelling aan de benen zwelling elders optreden (bv. armen).De meeste vormen van lymfoedeem zijn niet erfelijk, hoewel er wel vaak aanleg in een. familie kan bestaan. In de eerste jaren wordt de zwelling vaak niet als zodanig herkend omdat deze dan nog wisselend aanwezig is. Toch is hier dan al wel sprake van beginnend lymfoedeem waarbij een behandeling wenselijk is. Pas later zal de zwelling permanent aanwezig blijven.

Diode Laser ontharen

De diode laser maakt het mogelijk haargroei op ongewenste plekken permanent te verwijderen. Laserlicht heeft immers één golflengte waardoor ook dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. In een fractie van een seconde treedt er een selectieve verhitting op die lang genoeg duurt om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg is om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Haar op benen, oksels, bikinilijn, borst, rug of andere plaatsen kunnen behandeld worden. Het kan voorkomen dat na verloop van tijd terug haartjes zichtbaar worden, maar licht en nooit in dezelfde dichtheid als voorheen. Dat komt omdat er in onze huid haarzakjes bevinden die niet actief zijn, maar door hormoonveranderingen (zwangerschap, menopauze, medicijnen) actief kunnen worden. Een nabehandeling is dan aangewezen.
Openingsuren Maandag. . . . . . . . 9:00 - 20:00 Dinsdag. . . . . . . . . gesloten Woensdag. . . . . . . 9:00 - 20:00 Donderdag . . . . . . 9:00 - 20:00 Vrijdag . . . . . . . . . . 9:00 - 20:00 Zaterdag. . . . . . . . . 9:00 - 20:00 Welkom
© 2018 MARGO Beauty Care. Alle inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Website gerealiseerd door MaryDes.

           Contact

    Frankrijklei 86 A, 2000 Antwerpen

     049 47 46 322

          

       BTW BE 0505 697 127

   margo.wojcik1@gmail.com

   www.margobeautycare.be

MARGO Beauty Care
D  E  L  U  X  E